Vattenfall

Ronny Hjalmarsson

Jag har anlitat Jörgen som lärare och konsult vid många tillfällen under de senaste åren. För tredje året i rad driver vi ett ledarutvecklingsprogram för framtida ledare med Jörgen som konsult. Under utbildningsdagarna får utvalda medarbetare från vårt företag verktyg och en första inblick i vad ledarrollen innebär.

Som person lyckas Jörgen verkligen engagera deltagarna med sitt positiva, engagerade och öppna sätt. Han blir alltid väldigt uppskattad och omtyckt av våra medarbetare.

Just nu diskuterar vi även framtida utbildningar angående entreprenörskap, värderingar och medarbetarskap. Jag räknar med att vårt samarbete kommer att fortsätta under lång tid framöver.

Radiotjänst i Kiruna AB

Peter Lindgren

Vi såg ett behov av att ta fram en enhetlig och effektiv metodik i vår kommunikation med våra kunder för att tydligare och effektivare genomföra kundmöten/kontakter.

Att både få hjälp med utbildningsupplägget och att hålla kunskaperna levande under lång tid har varit mycket värdefullt och här har Jörgen genom sin energi och otroliga engagemang drivit en framgångsrik utveckling av alla våra handläggare och coacher.

Jörgen har genom en bra analys av våra behov träffat helt rätt med utbildningsinsatsen och med sin positiva inställning och regelbundna återkoppling skapat ett stort förtroende hos oss som utbildare.

Jag kan varmt rekommendera honom för liknande uppdrag.

2KöK AB

Roger Isaksson

Företagsledningen för 2KöK tog fram sin beteendestil / profil med hjälp av Jörgen om hur vi upplevdes av kunden, leverantören och sin omgivning och genom det känna till sina personliga fördelar och brister för att på bästa sätt bli mer effektiv och skapa rätt flöde i företaget.

Vårt samarbete med Jörgen har sedan dess fortsatt och vi har utvecklat en ny affärsplan och kommer att genomgå säljutbildning. Jörgen har en enorm drivkraft, god lyssnare och sätter kunden i fokus. Han är en inspirationskälla.

Wiseweb AB

Fredrik Andersson

Första gången jag lyssnade på en föreläsning av Jörgen så kände jag att detta måste mina medarbetare omgående få ta del av. Vi har sedan dess anlitat Jörgen som ytterligare stärkt oss i olika arbetssätt och metoder vad gäller försäljning, lönsamhet och kundvård.

Förutom Jörgens genuina kompetens så har alla medarbetare uppskattat hans engagemang och inspirerande coaching vilket gör att jag varmt kan rekommendera Jörgen för alla typer av frågor rörande försäljning, ledarskap, marknadsstrategier etc.